Authentieke websitefotografie

Echte foto’s met karakter

Kijk eens naar je website door de ogen van je klant. Wat is je eerste indruk en klopt dit met het imago van je bedrijf? Authentieke foto’s geven een goed beeld van de sfeer van het bedrijf, je werknemers en het verhaal achter je producten of diensten. Ik help je om je bedrijf te visualiseren door middel van websitefotografie.

Websitefotografie geeft je website de juiste sfeer

Je hebt een fantastisch bedrijf en daar ben je maar al te trots op. Maar hoe breng je deze sfeer over op jouw website? Hoe laat je jouw klanten zien dat jij het bedrijf bent dat bij ze past.

Eigenheid in beeld

Veel bedrijven maken gebruik van stockfoto’s op hun website, die niet matchen met de sfeer en het imago van het bedrijf. Het is lastig om de eigenheid van het bedrijf in beeld te brengen en ik kan me voorstellen dat niet iedereen zit te wachten om te poseren voor de camera. Goed nieuws! Poseren is niet nodig.

Ik leg vast wat er op de werkvloer gebeurt

En nee dat hoeft niet stijf te zijn. Juist niet! Door mijn oog voor detail vind ik het juiste moment om vast te leggen op camera. Websitefotografie vertelt het verhaal achter jouw product of dienst of de passie van jou en je werknemers. Ik leg de sfeer en het verhaal van jouw bedrijf in één oogopslag vast. Natuurlijk stuur ik bij waar nodig, maar vervolgens merk je niet dat ik er ben. Zo kun je doen waar jij goed in bent en krijg je échte foto’s met een écht verhaal, waarin jouw passie voor je werk te zien is. Ben jij regelmatig aan het sparren met je collega’s over nieuwe plannen en ontwikkelingen. Ga je gang! Het enige wat ik doe is het juiste moment vastleggen.

Websitefoto’s met een verhaal

Ik zorg voor authentieke beelden van jouw bedrijf. Niet geposeerd, maar wel gestuurd. Websitefotografie laat het karakter van je bedrijf zien. Na de sessie stuur ik je foto’s op waarvan je denkt: “Dit is wie wij zijn!”.

Ben je op zoek naar een professionele, toegankelijke fotograaf die jou op je gemak stelt en daarnaast altijd die belangrijke authentieke uitstraling borgt op je website?

Specifieke wensen voor je websitefoto's? Neem contact op voor de mogelijkheden!

+31 (0)6 55 79 77 82  |  contact@elseloof.nl

Aanbod websitefotografie

Websitefotografie BASIS - €300

  • 3 headerfoto's in hoge resolutie
  • 1 profielfoto in lage resolutie
  • duur van de fotoshoot: circa 2 uur

Websitefotografie UITGEBREID - €550

  • 8 headerfoto's in hoge resolutie
  • 2 profielfoto's in hoge resolutie
  • duur van de fotoshoot: 1 dagdeel

TIP: COMBIPAKKET - € 750

Wil je toch liever een uitgebreide fotoshoot, zodat je je foto's ook voor social media kunt gebruiken? Kies dan voor een combipakket:

  • 8 headerfoto's in hoge resolutie
  • 20 contentfoto's in lage resolutie
  • duur van de fotoshoot: 1 dagdeel

Alle foto's worden professioneel nabewerkt en aangeleverd in de vermelde resolutie.

Prijzen zijn exclusief btw en evt. reiskosten buiten Breda.