Een abonnement op fotografie

Ieder seizoen andere content

Heb je er al wel eens aan gedacht om een abonnement op fotografie te nemen? Nee? This will blow your mind! Wat je kunt verwachten is een aantal vaste fotomomenten per jaar zodat jij áltijd authentieke content kunt plaatsen waar je klanten op aanhaken in plaats van afhaken. Weg met die stockbeelden!

Te weinig content

Yes! Je contentkalender is klaar. Je weet wat je de komende maanden wilt gaan posten op je socialmediakanalen en wat je wilt gaan schrijven in je blogs en nieuwsbrieven. Nu alleen nog de juiste foto’s vinden. Uren zoek je door de beeldenbank, maar eigenlijk heb je alle foto’s al eens gebruikt en passen ze niet bij de tijd van het jaar. Wanhopig ga je op zoek naar stockbeelden, maar die passen niet bij de uitstraling van je bedrijf. Uiteindelijk kom je tot de conclusie dat je nieuwe content nodig hebt, alweer...

Seizoengevoelig

Het valt mij op dat klanten mij meerdere keren per jaar vragen om nieuwe foto’s te maken. Zeker als je vaak blogt en veelvuldig gebruik maakt van je socialmediakanalen is frisse content zeer wenselijk. Ook wanneer jouw producten of diensten seizoen- en trendgevoelig zijn, zijn up-to-date beelden geen slecht idee. Je content moet kloppen bij de tijd van het jaar zodat klanten zich in het beeld herkennen.

Eropuit!

Een abonnement op fotografie biedt jou de oplossing! Samen gaan we meerdere keren per jaar een dag of dagdeel op pad om nieuwe foto’s te schieten die passen bij de tijd van het jaar en jouw unieke content. We kijken naar de juiste locatie, opstelling en sferen, zodat jij altijd een goed gevulde beeldenbank hebt.

Vaste fotomomenten met een abonnement

Met een abonnement op fotografie heb je vaste fotomomenten per jaar. Dit geeft een frisse, visuele boost aan jouw website, blog en socialmediakanalen. Weg met die oude foto’s en stockbeelden. Vanaf nu gebruik je alleen authentieke content die past bij je bedrijf. En weet je wat zo fijn is aan een abonnement? Je weet precies wat je kwijt bent en komt nooit voor verrassingen te staan.

Kies jij voor een authentieke uitstraling in jouw (online) communicatie en wil je elk seizoen actueel beeldmateriaal hebben om jezelf te profileren op social media?

Specifieke wensen voor je contentfoto's? Neem contact op voor de mogelijkheden!

+31 (0)6 55 79 77 82  |  contact@elseloof.nl

Aanbod contentfotografie

Fotomomenten:

1 per jaar - €500

2 per jaar - €900

3 per jaar - €1.200

4 per jaar - €1.400

Prijzen zijn exclusief btw en evt. reiskosten buiten Breda.

Hoe werkt het?

Aan de hand van de contentkalender voor jouw online profilering plannen we een dagdeel in voor profielfoto’s, actiefoto's, campagnefoto's en/of sfeerfoto's. Jij bepaalt de kleding- en locatiewissel(s) die passen bij jouw fotowensen binnen de afgesproken tijd.

Na afloop kies jij 25 foto's, die professioneel nabewerkt en aangeleverd worden op de juiste resolutie voor jouw online profilering.