Eventfotografie

Een blijvende herinnering van het evenement

Of het nou gaat om een productlancering, een opening van een pand, een bedrijfsuitje of een groot congres, door middel van professionele eventfotografie kun jij het evenement telkens weer opnieuw beleven. Ik weet precies hoe je door middel van foto’s de sfeer van het evenement kunt overbrengen.

Het visitekaartje van je bedrijf

Het organiseren van een geslaagd evenement kost je veel tijd en energie. Je hebt een aardig budget vrijgemaakt om de mooiste locatie af te huren en de lekkerste hapjes te serveren. Uiteraard wil je dat dit moment professioneel en goed wordt vastgelegd. Een goed georganiseerd evenement is immers hét visitekaartje van je bedrijf.

Eventfotografie geeft je een herinnering

“Ik heb nog wel een buurman met een camera” of “mijn dochter maakt hele mooie foto’s met haar telefoon”, zijn kreten die ik vaak hoor. Op een evenement ontstaat er interactie en worden er herinneringen gemaakt. Hoe jammer zou het zijn als je niet kunt terugverwijzen naar het evenement omdat je geen goede foto’s hebt waarin de sfeer, interactie en emoties van de bezoekers zijn vastgelegd.

Een eventfotograaf met ervaring

Laat je evenement vastleggen door een ervaren fotograaf, zodat je áltijd een blijvende herinnering hebt. Door mijn journalistieke achtergrond weet ik precies dat éne moment vast te leggen. Als je te laat bent, kun je het namelijk niet meer over doen. Ik ben een “fly on the wall” en leg zonder opvallend aanwezig te zijn authentieke momenten vast. Als fotograaf moet je scherp zijn en ik weet precies wat ik moet doen om niets van de actie te missen.

Een beleving na het evenement

Eventfotografie geeft je een blijvende herinnering aan het evenement wat jij hebt georganiseerd. Kort na het evenement ontvang je prachtige foto’s die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Tevens is een goed georganiseerd evenement hét visitekaartje van je bedrijf en dit mag iedereen weten. Je kunt de foto’s voor jezelf houden, maar je kunt ze ook inzetten als communicatiemiddel of om in één oogopslag aan je klanten te laten zien wie je als bedrijf bent. Daarnaast lenen de foto’s zich perfect om op te sturen naar de bezoekers van het evenement als terugblik op een geslaagd evenement.

Zoek je een een professionele fotograaf die de sfeer van jouw evenement perfect weet vast te leggen op beeld, zodat je de mooie herinneringen kunt herbeleven?

Specifieke wensen voor jouw eventfoto's? Neem contact op voor de mogelijkheden!

+31 (0)6 55 79 77 82  |  contact@elseloof.nl

Aanbod eventfotografie

Eventfotografie per dagdeel - €650

  • fotografie van een evenement, workshop of gebeurtenis op een locatie naar keuze
  • professionele nabewerking van 50 foto's in JPG voor online toepassing
  • 10 foto's naar keuze in JPG in hoge resolutie

Optioneel

  • extra foto's in hoge resolutie à € 25 p.st.
Prijzen zijn exclusief btw en evt. reiskosten buiten Breda.