Kennismakingsaanbod

No cure, No pay

Voor veel mensen is het 'op de foto gaan' niet hun favoriete bezigheid. Ik help je zo goed als ik kan met het creëren van de juiste setting, waarin je je comfortabel en prettig voelt. Mocht je nou nog twijfelen of er een foto uitkomt die bij jou past, maak dan gebruik van dit kennismakingsaanbod! We gaan samen aan de slag met jouw foto's. Vind je de foto’s achteraf niet geslaagd? Dan hoef je ze niet af te nemen. Zo simpel kan het zijn!

Jezelf herkennen

Op de foto gaan kan spannend, ongemakkelijk of confronterend zijn en ik vind het belangrijk dat je jezelf bent op de foto. Herken je jezelf achteraf niet terug op de foto? Dat betekent dat je toch niet helemaal op je gemak bent geweest. In dat geval moeten we nog een poging wagen, of is er een andere manier die beter bij je past. Je bent dan ook niet verplicht de gemaakte foto's af te nemen. Jezelf herkennen in je zakelijke profielfoto is namelijk het állerbelangrijkste.

Aanpak

Natuurlijk ga ik mijn uiterste best doen om een mooie, spontane en passende foto van je te maken. Dit doe ik door te kijken naar wat bij je past. De omgeving kan bijvoorbeeld een werksetting zijn, maar buiten in de natuur kan ook een hele mooie optie zijn! Ik zorg ervoor dat je een natuurlijke houding aanneemt en creëer interactie, waardoor je even vergeet dat er een camera op je gericht staat. Zo kan ik een spontane reactie bij je uitlokken.

Tips voor jouw zakelijke profielfoto

  • Denk na over een plek waar jij je op je gemak voelt.
  • Kies voor kleding waar je je goed in voelt. Selecteer kleding met frisse kleuren en vermijd een druk patroon.
  • Welke accessoires passen bij je? Kennen mensen jou met een bril? Draag dan je bril op de foto. Hetzelfde geldt voor make-up; zorg dat het bij je past.
  • Plotseling een koortslip, pukkels of andere oneffenheden? Maak je geen zorgen, deze kunnen door middel van retouche zo worden weggewerkt.
  • En het allerbelangrijkste: Ontspan! Het komt helemaal goed met die mooie foto van jou!

Aanbod profielfotoshoot

Kennismakingsaanbod - €150

  • Kopje koffie.
  • Twee professionele profielfoto's.
  • Fotoshoot op een locatie naar keuze.

Passen de gemaakte beelden toch niet helemaal bij jou? Dan ben je niet verplicht de foto's af te nemen. No cure no pay!

Ervaringen van klanten

“Else heeft prachtige unieke foto’s gemaakt van mij en de locatie die passen bij de groene sfeer van mijn bedrijf.” Bianca

“We maakten kennis en er was gelijk een klik. Ik hou van eigenheid en vind dat prima gelukt op de foto's!” Sonja

“Poseren is niet nodig bij Else. Ze legt je vast op het moment dat je gewoon jezelf bent.” Marieke