Fotomomenten en reacties van klanten

Websitefotografie | Else Loof Fotografie

Unieke sfeervolle uitstraling

"Voor mijn nieuwe website wilde ik graag foto’s die passen bij wie ik ben en wat ik doe. Omdat ik woon en werk in een uniek pand, de oude bioscoop van Geertruidenberg, was het duidelijk dat daar de foto’s gemaakt moesten worden. Else heeft prachtige unieke foto’s gemaakt van mij en de locatie die passen bij de groene sfeer van mijn bedrijf. Ze heeft zelfs het moment van een spontane lach gevangen waardoor de foto een natuurlijke uitstraling heeft. Else voelt de sfeer perfect aan waardoor de foto’s een unieke sfeervolle uitstraling hebben. Ik ben er dan ook erg blij mee en kan Else van harte aanbevelen."

Bianca Gijsman | BoldGraphicDesign.nl | BijBee.nl

Bij Else kon ik helemaal mezelf zijn

"Ik heb mijn zakelijke profielfoto’s bewust door Else laten maken. Het is natuurlijk altijd een ‘momentje’ om op de foto te moeten. Vaak is het wat ongemakkelijk, maar bij Else kon ik helemaal mezelf zijn. Samen hebben we een mooie locatie uitgezocht waar ik me op me gemak voelde en ze liet me wennen aan de camera. Super fijn! Ik heb nu professionele foto’s op mijn website waar ik trots op kan zijn. Missie geslaagd dus."

Marsha Paans | Marshapaans.nl

interactie met klant aan tafel
Reflectit | Else Loof Fotografie

Eigenheid in beeld

"Ik zocht nog een extra fotograaf voor mijn team en had Else haar naam al regelmatig horen vallen in mijn netwerk. We maakten kennis en er was gelijk een klik. Ik vroeg haar wat foto's te maken van mij tijdens mijn introductieworkshop voor social media. Ik hou van eigenheid en vind dat prima gelukt op de foto's!
Ik ben ook heel erg gecharmeerd van haar nieuwe opzet voor contentfotografie, waarmee je ieder seizoen een passende beeldbank hebt voor je persoonlijke profilering. Na Else haar zwangerschapsverlof gaan we dus gelijk maar een afspraak plannen!"

Sonja Schaap Reflectit.nl

Gewoon jezelf zijn

"Poseren is niet nodig bij Else. Ze legt je vast op het moment dat je gewoon jezelf bent. Else zorgt dat je je op je gemak voelt. Hierdoor is het maken van profielfoto’s leuk en krijg je een mooi (vrolijk) resultaat."

Marieke Wijdeven | MOW interim-& advies

Een zakelijke profielfoto die tevens een uitnodiging is voor een kopje koffie
interactie met klant

De sfeer was ontspannen

“In februari werd mijn nieuwe website gelanceerd en ik heb een half jaar lang gebruik gemaakt van stockfoto’s. Daar moest natuurlijk verandering in komen. Ik leerde Else kennen via Business Open en had van anderen gehoord dat ze goed werk levert. Ik nodigde haar uit op kantoor en er was gelijk een klik. Ze was destijds zwanger, maar heeft voor haar verlof toch nog foto’s van mij kunnen maken. Dat was natuurlijk top!

In overleg hebben we besloten om de foto’s bij mij op kantoor te maken. De sfeer was ontspannen en dat is de kracht van Else. Ze is super toegankelijk en heeft mij op mijn gemak weten te stellen. Ik heb namelijk een hekel aan poseren en een gemaakte lach. Door de ontspannen sfeer gebeurde dit automatisch. Ik kreeg een echte lach op mijn gezicht en dat voelde niet geforceerd. Ik ben hartstikke tevreden met het eindresultaat en heb super veel complimenten gehad. Else is flexibel, toegankelijk en levert topkwaliteit!”

Jody Twijsel | Web-Facts

Ik herken mijzelf er écht in

“Else heeft zakelijke profielfoto’s gemaakt die ik kon gebruiken voor op mijn website en social media. We hebben de foto’s buiten gemaakt in ontspannen setting in de natuur. Hierdoor was het vrij makkelijk om mezelf te zijn. Ik ben zelf hobbyfotograaf en meestal ben ik de persoon achter de camera, dus ik ga liever niet op de foto. De zachte en lieve aanpak van Else stelde mij op mijn gemak. Ik had niet het idee dat er continue een camera op mij gericht was.”

“Als je op je gemak bent dan zijn de foto’s veel natuurlijker en ik herken mijzelf er écht in. Er was een ontspannen sfeer en dat straalt ook van de foto af. De reacties die ik op mijn foto’s krijg zijn ook echt gaaf. Iedereen zegt: ‘jij bent dit precies’, en dat is fijn om te horen. Het plaatje vertelt een verhaal en dat verhaal gaat over mij.”

Herwin Frijters | Finmaat

portretfoto van Herwin Frijters
Welke fotografiestijl past bij u en uw bedrijf? Samen zoeken we naar de juiste uitstraling die echt bij u past!

Op een prettige manier aanwezig

"Onlangs heeft Else voor mijn audiobedrijf Sound Studio Steen foto’s geschoten voor mijn website en de sociale media kanalen. Else is een ontzettend aardige rustige vrouw die erg prettig is in de communicatie. Ze wil echt samen een plan maken en is flexibel en creatief in het meedenken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Tijdens ons evenement was ze zeer onopvallend aanwezig en heeft alles mooi in beeld gebracht zoals wij dat voor ogen hadden. Voor de zakelijke foto’s was Else juist op een prettige manier aanwezig met het geven van goede tips en tricks en wist ze in korte tijd exact vast te leggen wat we in overleg hadden besproken. Of het nu gaat om portretfoto’s, het vastleggen van een event of een perfecte weergave van een bedrijf, Else is wat mij betreft een echte ‘All-rounder’! Dus voor het perfecte plaatje zou ik altijd kiezen voor Else Loof Fotografie!"

Michiel Steennis | Sound Studio Steen

Niets is geposeerd

“Else fotografeert onze events in de regio Breda en ze fotografeert voor onze klanten in ons zakenmagazine. Daarnaast heeft ze ook onze profielfoto’s voor op de website gemaakt. We ondervinden een hele fijne samenwerking met Else. Ze is jong, spontaan, goedlachs en communiceert met korte lijntjes. We sturen Else graag naar onze klanten, want je kunt aan de foto’s zien dat ze op hun gemak zijn. Niets is geposeerd en er zijn geen nerveuze foto’s. Else heeft een bepaalde rust waardoor mensen ook heel ontspannen zijn en dat is voor ons heel belangrijk. Zo krijg je altijd een goed eindresultaat.

Marieke van Os - Priester | Netwerk Brabant

Portret Jacqeline Verschoor Chasse Theater
bedrijfsportret

Else levert vakwerk

"De foto’s op onze website zijn door Else Loof gemaakt. Dat zijn hoofdzakelijk foto’s van ons in onze eigen bedrijf en de omgeving, oftewel bedrijfsfoto’s.

Onze website gaat over duurzame afbouw en duurzame afbouwproducten en het component duurzaamheid heeft ze terug laten komen in de foto’s. Met andere woorden: ze denkt mee over wat belangrijk is voor het bedrijf.

Onze webbouwer gaf aan dat onze zelfgemaakte foto’s van de projecten kwalitatief wel erg afstaken bij de foto’s die door Else waren gemaakt. Vervolgens heeft Ron van Dalen met Else een ronde langs een aantal klanten gemaakt en zijn er alsnog prachtige projectfoto’s gemaakt. Stuk voor stuk geweldige foto’s! Een foto maken van een gebouw of van ruimtes is niet gemakkelijk. Ik heb geleerd dat foto’s maken een vak is en Else levert vakwerk.

 

Daarbij is Else een aardige en aangename vrouw om mee te werken. Echt voor herhaling vatbaar bij volgende projecten."

Margreet van Dalen | Medea