Zakelijke profielfoto laten maken

Een ongedwongen fotoshoot

Het is altijd spannend om een zakelijke profielfoto van jezelf te laten maken. Hoe zit mijn haar? Sta ik er wel goed op? Om jou op je gemak te stellen gaan we op zoek naar een setting die bij jou past, een plek waar jij je fijn voelt. Alleen dan krijg je een foto waarop jij jezelf bent.

Zakelijke profielfoto voor je website of LinkedIn

Regelmatig hoor ik mensen zeggen dat ze alleen leuk op de foto staan als ze niet in de gaten hebben dat ze worden gefotografeerd. Poseren voor een foto is voor veel mensen ongemakkelijk en hierdoor zien ze op tegen het eindresultaat. Maar een professionele uitstraling is essentieel voor je bedrijf en hier hoort een zakelijke profielfoto bij. Een foto waarop je straalt en waar jij jezelf op herkent.

Het zweet breekt je uit

Geloof me, je bent niet de enige. Er zijn ontzettend veel mensen met fotovrees. Een profielfoto is een eerste indruk zonder woorden, en de juiste uitstraling die bij jou past is erg belangrijk. Dit kan alleen als jij je ontspannen voelt voor de camera.

Zelfverzekerd op de foto

Het is tijd om jouw zelfgeknutselde profielfoto in te ruilen voor een nieuwe, professionele profielfoto. Een foto die laat zien wie je écht bent. Ik help je om ontspannen op de foto te gaan en denk met je mee om jouw boodschap te vertalen naar een professionele foto. Mijn eerste vraag aan jou is: waar voel jij je op je gemak? Op het werk, thuis of in een koffietentje? Zeg het maar! Door jou in een omgeving neer te zetten waar je je thuis voelt, krijg je de meest spontane foto’s.

‘YES’ dit ben ik

Dus weg met die vakantiefoto’s op je website en op je LinkedIn en op naar een spontane, professionele foto die laat zien wie je écht bent. Ik neem de tijd voor je en schiet dat éne plaatje waarop jij straalt en waarin jij jezelf herkent. Na de sessie stuur ik je die foto op waarvan jij zegt: ‘YES’ dit ben ik!

Wil jij ongedwongen op de foto, maar ben je nog niet overtuigd of ik de juiste partner ben voor je nieuwe foto's? Kies voor een proefshoot op basis van no cure no pay!

Specifieke wensen voor jouw portretfoto's? Neem contact op voor de mogelijkheden!

+31 (0)6 55 79 77 82   |   contact@elseloof.nl

Aanbod portretfotografie

Profielfotoshoot BASIS - €150

  • Twee professionele profielfoto’s.

Optioneel

  • Extra foto's à € 50 per stuk
  • Locatiewissel en/of kledingwissel

Alle foto's worden professioneel nabewerkt en aangeleverd in JPG in hoge resolutie.

Prijzen zijn exclusief btw en evt. reiskosten buiten Breda.